CoinMarketCap Learn & Earn

CoinMarketCap Learn & Earn

💰 Reward : $250K ( Random 16000 Winner )
👉 Register : https://coinmarketcap.jotform.com/221158472679970

📖 Quiz Answers:

1. Celer cBridge is a protocol that?
Answer : All of the above

2. Which is NOT true of cBridge?
Answer : The transfer fees go directly to the Celer Team.

3. How many different blockchains and layer-2 rollups does cBridge support?
Answer : Over 20

4. Which of the following exhibits typical ROOK, BISHOP, QUEEN user characteristics respectively?
Answer : Aggressive, Conservative, Hodler

5. What does staking BNB QUEEN token earn in terms of Yield? Select the answers below 1)BNB QUEEN 2)CHESS Emission 3)Validator Rewards
Answer : 2 & 3

6. Where is the CHESS token traded?
Answer : Binance / Pancakeswap

7. Why is DeFi beneficial for individuals?
Answer : All of the above

8. Why is DeFi beneficial for Institutions?
Answer : Access to New and Innovative Financial Instruments that were previously unavailable in traditional finance markets

See also  LimeWire ⚡Join Waitlist

9. What DeFi products are provided by Venus Protocol?
Answer : All of the above

10. What are some of the disadvantages of a traditional centralized marketplace?
Answer : All of the above

11. What are the advantages of the Pear Marketplace?
Answer : All of the above

12. What is PearDAO’s token name and symbol?
Answer : Name: Pear DAO, Symbol: PEX

13. What are the ways to earn yields with Alpaca Finance?
Answer : All of the above

14. Which of the following is true about leveraged yield farming with Alpaca Finance?
Answer : You can multiply your APYs up to 6x through leverage

15. Which of the following is true about Alpaca’s market-neutral Automated Vault?
Answer : All of the above

16. How do you start to build your own Metaverse world in SecondLive?
Answer : By creating a space

See also  BlueBit Testnet Airdrop

17. Which one is NOT SecondLive NFT?
Answer : Avatar NFT

18. What is the total $LIVE rewards in SecondLive’s weekly staking pool?
Answer : 100,000 $LIVE

19. Which one is NOT an important characteristic of a great crypto game?
Answer : Game with AR/VR technology

20. What is/are the token name(s) of TopGoal?
Answer : TMT and GOAL

21. Who is NOT the target audience of TopGoal?
Answer : Console Game Players

22. What is the difference between an NFT and a non-NFT hero in Thetan Arena?
Answer : All of the above

23. What can players do on Thetan Arena’s Marketplace?
Answer : Both are correct

24. Is Thetan Arena free to play?
Answer : A – Yes, you can play for free as long as you want

See also  Neeva ⚡ Get 1 Free NFT

25. In Galler, what is the name given for the priority mint of an NFT collection?
Answer : Whitelisting

26. According to Galler’s tips, what are the “3 Main Metrics” you should analyze when it comes to NFT on-chain data?
Answer : Holders, Supply & Volume

27. What is the unique feature Galler has that helps users bid for the whole collection at once?
Answer : Order book

Leave a Reply